Sobre nosaltres:

Cap Infant Sense Joguina som un projecte solidari sense ànim de lucre pertanyent a l'Obra Salesiana de Sant Boi de Llobregat. Són moltes les persones que participen i s'impliquen en aquesta causa cada any, provinents dels diferents àmbits de l'Obra.

Els membres del grup motor som un grup jove i amb moltes ganes, que agafem el relleu de persones amb més experiència que segueixen vinculades a aquesta.

WhatsApp Image 2020-11-29 at 13.16.25 (4

Actualment, en formem part:

Miguel Gómez

WhatsApp%20Image%202020-11-30%20at%2019.

Coordinador de la campanya

Jordi Dragón

WhatsApp%20Image%202020-11-30%20at%2019.

Responsable de comunicació

Mireia Buira

Responsable de voluntaris i ajudant de comunicació

Iman Mouzzou

Ajudant en gestió de voluntaris

Mª Cristina Alejandre

Tresorera de la campanya

Però la participació a Cap Infant Sense Joguina és molt més àmplia i no es pot limitar a un únic grup. També existeix un equip de seguiment,  que s'encarrega de coordinar tota la part prèvia de la campanya i coordina el grup motor, que ho posa tot en pràctica. Aquest equip està format per un representant de cada àmbit de l'Obra Salesiana: escola, esplai, Centre Obert, Grups de Fe, Parròquia, Salesians Cooperadors y un membre del grup motor.

I res d'això serie possible sense tots els col·laboradors/es, voluntaris/es, reis, patges, camells, padrins i madrines que ajuden en moltes de les tasques a realitzar, inverteixen el seu temps a les vacances de Nadal i participen perquè a la nit de Reis tot sigui possible! 

IMG-20190105-WA0035_edited.jpg

Actualment, en formem part: